PENSIUNEA GREEN PARK

YOU DON’T JUST STAY HERE, YOU ENJOY YOUR STAY!​

Inconjurata de Masivul Piatra Mare si muntii Postavarul, pensiunea este situata in apropierea hotelului Ramada, a Spitalului multidisciplinar Sf. Constantin, a zonei comerciale a Brasovului (Jumbo, Carrefour, New Yorker, Takko, Decathlon) precum si a numeroaselor facilitati recreationale atat pentru adulti cat si pentru copii.

Ambianta placuta, curtea interioara, intimitatea si serviciile de calitate va pot garanta o sedere relaxanta si reconfortanta. Aerul curat al poienitei aflata langa pensiune, imprejurimile si arhitectura acesteia fac din aceasta pensiune o locatie inedita, linistita, perfecta pentru odihna si relaxare.

Pensiunea Green Park este situata in orasul Brasov, un oras care a reprezentat timp de secole, unul dintre cele mai importante, puternice, si infloritoare orase din zona. Statiunea de iarna Poiana Brasov, se afla la 12 km distanta de Centrul Brasovului  dispunand de o infrastructura dezvoltata  pentru practicarea sporturilor de iarna. Patron al orasului este considerata a fi Fecioara Maria. Statuia acesteia se afla pe unul dintre contraforturile Bisericii Negre, indreptata spre Casa Sfatului , avand Stema Brasovului sculptata dedesubt in relief.

Biserica Neagra  este biserica evanghelica aflata in Centrul Brasovului. Biserica initial catolica, construita in anul 1380, a fost initial denumita biserica Sfanta Maria. Cladirea a fost partial distrusa dupa marele incendiu din 1689  cand a primit numele actual. Biserica Neagra este unul dintre cele mai reprezentative monumente de arhitectura gotica din Romania datand din secolele XIV-XV.

Casa Sfatului din Brasov un important monument de arhitectura din municipiul Brasov, a fost initial doar un turn de supraveghere, ale carui baze se aflau pe cele ale actualului turn. Din 1950, cladirea gazduieste Muzeul Judetean de Istorie.

Poiana Brasov este o statiune pentru sporturile de iarna din Romania, fiind o atractie turistica de renume interntional, si un cartier al municipiului Brasov. Ea dispune de 12 partii de schi cu grade diferite de dificultate, terenuri de sport, un lac, discoteci, baruri si restaurant.

Tampa este un munte care apartine de masivul Postavarul, inconjurat aproape in totalitate de municipiul Brasov. Mare parte a sa (150 ha) este declarata rezervatie naturala, datorita speciilor de animale( ursi, rasi, lupi, fluturi) si plante rare care se gasesc pe acest munte. Privelistea din varful Tampei, de pe terasa de piatra construita in 1873 ori de pe cea a fostului restaurant Bethlen, ofera o splendida panorama asupra orasului. Promenada Sub Tampa adaposteste  terenuri de tenis, patinoar, sala de bowling, restaurant, terasa, locuri de joaca pentru copii si adulti si Bastionul Tesatorilor.

Patinoarul olimpic inaugurat in anul 2010 in Brasov, este cel mai nou si modern patinoar din Romania. Aici puteti vedea meciuri de hochei sau va puteti dezvolta abilitatile de patinator.

In imediata apropiere a pensiunii, se afla Lacul Noua, Aventura Park, Gradina Zoologica, Muntele Bunloc cu partie de schi si telescaun  si Smile Aqua Park.

Pensiunea Green Park va pune la dispozitie : parcare proprie, acces la internet Wi-Fi, gratar exterior, plaja verde 2000 m, terasa cu sezlonguri pe timp de vara, loc de joaca pentru copii, sauna, ping-pong, biliard, jocuri de societate si sala de sport polivalenta ce poate fi inchiriata.